30-08-2015

Til alle i flyveklubben

Ja, så er Fly-TraktorTræf 2015 vel overstået.
På bestyrelsens vegne vil jeg hermed takke alle de medlemmer, der har ydet en uvurderlig indsats, for at få både det ene og det andet til at fungere. Jeg ved godt, at nogle endda har ydet en kæmpe indsats, tak skal I have. En tak har vi også fået fra LIONs, som I kan se nedenfor. Omvendt sender vi også en tak til LIONs for at vi måtte være med. Jeg har hørt nogle mumle om, at vi i Flyveklubben ikke tjente noget på indsatsen. Det gjorde vi, som I kan se, vi har fået en rigtig pæn omtale i avisen, ligeledes har det heller ikke været nogen hemmelighed, at vor indsats skulle være for at hjælpe LIONs med deres sociale hjælpearbejde. Jeg kan også huske, at vi engang i foråret skrev, til alle jer medlemmer, at en af forudsætninger for at deltage var, at vi ikke ville løbe nogen økonomisk risiko. Det har vi heller ikke gjort.
Vor tak gælder også de mange ankomne fly, med deres besætninger, de ankomne veteranbiler og motorcykler, de var med til at sætte et festligt præg på dagen. Der var mange, der fik en god snak. Denne tak bedes Peer videregive. Og så må vi jo ikke glemme de mange publikummer der var mødt op, uden dem havde dagen været fattig.
Vi er alle glade for, at vejret var med os, så vi fik en god og minderig dag ud af det. Vi skal heller ikke glemme en dejlig aftenspisning med asiasisk mad og gode drikkevarer.

Hans Jørgen Jacobsen