17-07-2015

Kom ud på Pøl flyveplads og se hva' der sker

TOR 03 SEP ca. 1800 ->           Hver torsdag aften, sommeren igennem, har vi haft klubaftener, hvor vore egne medlemmer kan komme ud på flyvepladsen og møde indflyvende fra andre pladser eller simpelthen nogle af vore egne melemmer. Indbydelser er sendt rundt til praktisk talt alle i Danmark der flyver privatflyvning. Der kan som tidligere meddelt bestilles grillkød med mere forud for aftenen.

TOR 10 SEP ca. 1800 ->           Klubaften som ovenfor.

TOR 17 SEP ca. 1800 ->           Klubaften som ovenfor.

TOR 24 SEP ca. 1800 ->           Klubaften som ovenfor.

FRE 25 SEP Kl.1900                  Som afslutning på de ovennævnte klubaftener arrangeres en grillaften. Menuen bliver VILDSVIN fra Detlev. Prisen er 115 kr.pr.kuvert. Øl og vand kan købes. Vin medbringer du selv. Tilmelding til murersteen@mail.dk senest 18 SEP. Tilmelding også på telefon 4042 4733.

ONS 28 OKT Kl.1900                 Gravers Graversen fortæller og viser billeder fra hans og Ivys tur gennem Panamakanalen. Det har været en meget spændende rejse.

ONS 11 NOV Kl.1900                Gunnar Jensen vil holde et foredrag for os om sin tid i Flyvevåbnet, blandt andet vil han fortælle om den store redningsaktion i Skagerrak for mange år siden.

LØR 28 NOV Kl.1800                 Julefrokost. En detaljeret indbydelse udsendes i god tid forud for dagen.

TOR 31 DEC Kl.1200                 Nytårsfrokost. Man møder op med egen fortæring og drikkelse.

Andre aktiviteter tager vi op hen ad vejen.