29-06-2016

Tekst

Uge 29   -   ”FLYV-INN” på EKHG   -  17.-24. juli 2016 

Uge 29 er ”Camping-flyve-uge” for mange af klubberne på EKHG. Svæveflyveklubben, UL-klubben og Midtjysk Flyveklub holder camping-flyve-uge, hvor klubbernes medlemmer med familie og andre kan komme og campere på pladsen.  I faldskærmsklubben DropZone er der ekstra liv og aktiviteter i uge 29.   
I Midtjysk Flyveklub vil vi meget gerne have besøg fra andre klubber denne uge. Vi tænker især på dagsbesøg, men er der plads på campingområdet, er man meget velkommen til at tage én eller flere overnatninger - ja endda hele ugen.  

Overnatning vil i så fald skulle være i medbragt telt/campingvogn (50 kr pr dag) eller i 4-sengs køjeværelser hos faldskærmsklubben (som også ligger på flyvepladsen) til ca. 225 kr pr overnatning pr seng incl opredning, bad og håndklæde. I flyvepladsens terminalbygning forefindes toiletter, bad og cafeteriafaciliteter, som frit kan benyttes. 

På næste side kan du se det program vi fra Midtjysk Flyveklubs side har sat op. Vi vil meget gerne have besøg af så mange som muligt alle dage, men for at vi i klubben kan være bedst muligt forberedt, vil vi gerne vide besked, hvis man regner med at komme nogle bestemte dage - især hvis man gerne vil overnatte. Skulle man pludselig få lyst til at komme på besøg en dag, er det selvfølgelig også ok, uden at vi ved besked først. 

For yderligere information / tilmelding kontakt:

- Marianne Skrydstrup, Msj1011@live.com , (24921892)

- (Henning Andersen, h.b.sunds@secret.dk , 28186746) 

Ved tilmelding oplys: - Dag/dage man forventer at komme på dagsbesøg (familien også velkommen) - Hvis overnatning: tidsrum (fra-til) - gerne med forventet ca. ankomsttid - Telt, campingvogn, andet - Antal campister hhv. voksne/børn - gerne alder/køn på børn, så vi kan finde passende aktiviteter 

Midtjysk Flyveklub er en af landets største motorflyveklubber med p.t. 123 medlemmer
 
Nedenstående aktiviteter er forslag. Man kunne sagtens tænke sig andre.  Det er selvfølgelig frivilligt at deltage - har man mere lyst til at cykle rundt om Sunds Sø, gå på museum eller blot ose i Herning, er det selvfølgelig det, man gør       Eller besøg www.visitherning.dk/  og få gode ideer. Det kan også være at modelflyverne giver opvisning. Eller der springes faldskærm. 
Søndag, den 17. juli: Kl. 16.00  Campingpladsen åbner. Campingvogne og telte anvises pladser. Grillen tændes kl. 18.  
Mandag, den 18. juli:

Kl. 10 - 12 : Forberedelse til navigationstur i området - evt. med henblik på deltagelse i konkurrencer

Kl. 14 - 17 : Navigationstur 

Kl. 19.00 - : ”Flyvepladsen rundt” – vi går tur rundt på hele flyvepladsen.  Per Kragsø viser rundt i svæveflyveklubbens ”camping-by” og på fællesarealerne

Kl. 22.00 - : Natflyvning. Se Storebæltbroens pyloner med lys eller land på Staunings oplyste bane eller?? 

Tirsdag, den 19. juli:

Kl. 10 - 12 : ”Bruch-up”-kursus – Dansk radio og/eller ”Brugerkursus - radioer i CTZ”

Kl. 14.00 - : ”Fly-inn”. Besøg fra andre klubber. Midtjysk Flyveklub giver kaffen og kagen.

Kl. 19.00 -  : Forskellige konkurrencer fx præcisions- og landingskonkurrence.  

Onsdag, den 20. juli:

Kl. 10 - 12 : ”Husker du?” - PPL-teori og praksis - med en lille konkurrence i viden.

Kl. 15.00 -  : Vi flyver/kører til flymuseet i Stauning. Vi griller vores medbragte mad på flyvepladsen. 

Kl. 19 - 20.30  : Veteranflyopvisning i Stauning 

Torsdag, den 21. juli:

Kl. 10 - 12 : ”Bruch-up”-kursus – Engelsk radio 

Kl. 15.00 - : Fælles flyvetur til  fx Endelave. Vi tager madpakker eller engangsgrill og mad med. På øen er der    mulighed for at låne en cykel og cykle rundt på øen eller ind til byen og få en is på havnen. 
Fredag, den 22. juli:

Kl. 11.00 -  : Fælles flyvetur til Vyk (Nordtyskland - tale engelsk). Vi forbereder turen i fælleskab fra kl. 9.00. Aften : Vi besøger baren hos Dropzone Denmark (faldskærmsklubben) 

Lørdag, den 23. juli:

Kl. 12.00 -  : ”Fly-inn” for ikke overnattende klubmedlemmer og andre flyintreserede. Klubben byder på kaffe og kage. Gæster kan medbringe madkurve. Grillen kan bruges hele dagen. 

Søndag, den 24. juli:

Kl. 16.00 Lejren lukkes ned med fælles oprydning, rengøring m.m.